Profil

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet og har speciale i klinisk psykologi og krisepsykologi med autorisation fra Psykolognævnet (cand. psych. aut.). Fagligt og praktisk dækker min erfaring over individuelle terapeutiske forløb af kortere og længere varighed i privatpraktiserende klinik, udredning og behandling af de terapeutiske områder, som uddybes her på siden. Foruden terapeutiske forløb varetager jeg erhvervspsykologiske ydelser og samarbejder med psykolog David Graae, som er udvikler af ”En Tidlig Indsats”.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder terapi, der dækker bredt fra behandling af psykiske lidelser til en mere støttende og rådgivende karakter. Mit fokus er at skabe en tillidsfuld relation i terapien, således at du føler tryghed og har mod på arbejde med dig selv og dine vanskeligheder. Jeg er drevet af en naturlig nysgerrighed og mit fokus på at skabe langsigtet forandring gennem indsigt og håndgribelige værktøjer.

Jeg samarbejder med forsikringsselskaber / sundhedsforsikringer. Du kan undersøge om din arbejdsplads har tegnet én eller måske har du selv tegnet en privat sundhedsforsikring.