En Tidlig Indsats

Foruden almindelig samtaleterapi varetager jeg erhvervspsykologiske samtaler gennem “En Tidlig Indsats” som min samarbejdspartner David Graae er udvikler af.

“En Tidlig Indsats” er en målrettet indsats til forebyggelse og håndtering af stress. Indsatsen inkluderer bl.a. værktøjer til at spotte stress i tide, forbedre det psykiske arbejdsmiljø og mulighed for stressbehandling indenfor 10 arbejdsdage. Tilbuddet er pt. aktuelt for over 10.000 medarbejdere og 400 ledere.

Ønsker du et forløb i “En Tidlig Indsats” skal du kontakte din leder, der hjælper dig med at lave en henvisning som sendes videre til David Graae og herefter til mig eller en af mine kollegaer.

Aktuelt er tilknyttede arbejdspladser Aalborg Kommune, Brønderslev Kommune og UCN. Henvisning til “En Tidlig Indsats” går gennem din kontakt til arbejdspladsen og varetages af min samarbejdspartner David Graae.