Profil

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet og har speciale i klinisk psykologi og krisepsykologi med autorisation fra Psykolognævnet (cand. psych. aut.). Fagligt og praktisk dækker min erfaring over individuelle terapeutiske forløb af kortere og længere varighed i privatpraktiserende klinik, udredning og behandling af de terapeutiske områder, som uddybes her på siden.

Jeg føler mig priviligeret over mit arbejde og finder stor glæde og mening i at hjælpe mennesker til et liv med frihed, selvbestemmelse og glæde. 

Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas og mødt hos mig. Jeg har især fokus på at skabe en tillidsfuld relation i terapien, så du føler dig tryg i og har mod på at arbejde med dig selv og dine vanskeligheder. Jeg er drevet af en naturlig nysgerrighed og et fokus på at skabe langsigtet forandring gennem indsigt og håndgribelige værktøjer.  

I første session vil vi sammen undersøge, hvilke problemer, du står med og sætte mere specifikke mål op for, hvad du ønsker hjælp til igennem samtalerne. I et ligeværdigt samarbejde og ved hjælp af konkrete værktøjer, psykologisk indsigt og støtte fra min side, vil vi arbejde os hen mod de mål. 

Mit hjerte banker for mine terapiforløb og jeg ser frem til at møde dig og glæder mig til at hjælpe dig med den problemstilling, du døjer med.